Renate van Leijen

De vele voedselclaims en sporthypes zorgen er voor dat mensen het soms echt niet meer weten. Waar gaat het bij jou om? Wat is je doel? Dat bepaal jij en ik kan je daarbij helpen.
Mijn strategie is stapsgewijs kleine veranderingen doorvoeren met uitleg wat de aanpassing met je doet. Dan houd je het goed vol en begrijp je waarom je patronen moet doorbreken.

Ik richt mij voornamelijk op gewichtsbeheersing, waarbij het gaat om het handhaven van de energiebalans. Ik stuur niet op het tellen van calorieën, maar bied je een eenvoudige manier om de balans terug te krijgen en te behouden. Afslanken is geen kunst, volhouden wel!

Naast coaching bij gewichtsbeheersing, geef ik training. Dat doe ik buiten. Omdat buiten trainen en sporten zoveel voordelen heeft. De zon, de wind, genoeg zuurstof, alles zorgt er voor dat je sterker wordt. Bewegen is goed voor de gezondheid, en voor ons brein. Goed voor je lichaam zorgen vind ik belangrijk. Het lichaam doet zoveel voor ons. Dat moeten we koesteren.

Wil je een verandering richting een vitaal en fit leven, een verandering die uiteindelijk een vanzelfsprekendheid wordt? Laat het mij weten en we gaan samen kijken waar we op in gaan zetten.

Graag tot ziens in mijn NaturalFIT praktijk!

   Renate_groen_op_transparant

Gevolgde opleidingen, afgerond met diploma/certificaat

  • Opleiding Vitaliteitscoach Chivo (Trainen, Voeden en Coachen)
  • Natuurvoedingskundige Kraaybeekerhof
  • FIT!VAK Fitnesstrainer A
  • Bootcamp Instructor
  • Orthomoleculair gewichtsmanagement
  • FIT!VAK Bewegingsdeskundige prediabetes/obesitas